A project index. Browse image galleries of award-winning landscape architecture projects from around the world.

_browse

_VANKE TIMES CENTER

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Hai Zhang

PROJECT DESCRIPTION

Vanke Times Center is a renovation project of the urban core area. It took two years to transform it from an old shopping mall into an urban complex integrating business, office and art space. The landscape design includes the front plaza, the architectural atrium and the roof garden of the office space. As an active exploration of urban space renewal in Z+T Studio, Vanke Times Central Plaza started from three aspects: improving the urban interface, ameliorating the public space, and shaping the business office environment. Following the theme of “Time”, we have created a series of landscape elements including: “Aurora Waterscape”, “Nebula Seat” and “24 Solar Terms Pavement”, aim to create a urban plaza with complete functions, distinctive features and characteristics of the time.

 

 

LOCATION

Beijing, China

DESIGN FIRM

Z+T STUDIO

SIZE

10,400m²

YEAR COMPLETED

2018

TEXT CREDITS

Z+T STUDIO

Share This